MaSExpo

 

Op de MaSExpo hebben vrijwilligersorganisaties volop de ruimte om zich te presenteren aan de derdejaars leerlingen die dit schooljaar op maatschappelijke stage gaan (MaS).

Verspreid over de ruimte staan er kraampjes waar organisaties zichzelf kunnen laten zien. Er is ruimte voor creatieve presentaties en kennismaking met de leerlingen. In totaal komen er ruim 500 leerlingen om zich te oriënteren op hun MaS. Deze leerlingen worden op school voorbereid op de Expo.

De beschikbare vacatures van je organisatie zet je voorafgaand aan de MaSExpo op de vacaturebank van MaSDeventer zodat leerlingen hun interesse ter plekke online kunnen aangeven. 
Om 9.00 start de MaSExpo met het inrichten van de kramen. Daarna komen de leerlingen in groepen langs. Om 13.00 sluiten we de MaSExpo af met een gezamenlijke lunch voor de organisaties.

Gaat u ook voor veel geluk in schooljaar 2017/2018 en wilt u als organisatie ook jongeren kennis laten maken met vrijwilligerswerk? Meld u dan aan via dit formulier. Deelnemen is gratis. 
Bij voldoende interesse wordt er voorafgaand aan de MaSExpo een (gratis) workshop ' Val op tijdens de MaSExpo' georganiseerd. Bij aanmelding voor de MaSExpo wordt u hiervoor automatisch uitgenodigd.

Heeft u vragen of wilt je advies op maat over de maatschappelijke stages of de MaSExpo? Neen dan contact op met Heske, Kariene of Dominque via 0570-615805 of heskebezem@vcdeventer.nl

De MaSExpo wordt georganiseerd door de Vrijwilligers Centrale Deventer i.s.m. het Etty Hillesum Lyceum.