Skip Sidebar

De Zwarte hond

Non-profit

Over ons

het verder onrwikkelen en vormgeven van cultuur in deventer. het creeren van nieuw aanbod, waarbij verbindingen worden gelegd vanuit verschillende culturele en kunstdiciplines. het stimuleren van de ...

Kunst & cultuur
Deel

Bouwploeg Grote Pietenplein

Taak · 8 uur · voor 3 dec 2022
Flexibele locatie
Kunst & cultuur
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
De Zwarte hond
#56374
Scan me of ga naar www.masdeventer.nl/o/De-Zwarte-hond/Maatschappelijke-stages/Bouwploeg-Grote-Pietenplein/56374 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Help mee met het op- en afbouwen voor het Grote Pietenplein.

Uitgebreide omschrijving


De Zwarte Hond organiseert al jaren het Grote Pietenplein in Deventer.

Om dit te kunnen doen zijn wij opzoek naar vrijwilligers voor de bouwploeg.


Op vrijdag 2 december gaan we opbouwen.

Je zult dan de spellen gaan klaar zetten en de locatie versieren.

Op zaterdag 3 december moet alles weer worden afgebroken.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over De Zwarte hond

het verder onrwikkelen en vormgeven van cultuur in deventer. het creeren van nieuw aanbod, waarbij verbindingen worden gelegd vanuit verschillende culturele en kunstdiciplines. het stimuleren van de ontwikkeling van veelbelovende cultuurmakers en andere kunstenmakers. het vergrote van het plublieksbereik waar dan ook. het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen/jongeren en cultuur. het ontwikkelen van cultuur vormen ten aanzien van kinderen en jongeren.het stimuleren van jongeren om samen te werken met andere jongeren die ze niet kennen.\n\nActiviteiten\n\nhet kinder doeiets festival het grote pietenplein . de poepoedoe challenge. aktiviteiten bedenken en maken op de oude ijsbaan. 24 uur van het grote kerkhof. kinder voorstellingen maken enz.