Skip Sidebar

Over ons

Stichting Schooltuinen Deventer organiseert voor 150 - 200 basisschoolleerlingen uit de Vijfhoek en Blauwenoord/Groot-Douwel tuinlessen. De kinderen zaaien, kweken en oogsten verschillende groentes en ...

Natuur & MilieuOnderwijsKinderen & Jongeren
Deel
Schooltuin hulp gezocht!

Schooltuin hulp gezocht!

Project (Tijdelijk) · 4–10 uur/week · Start vanaf 26 mrt 2024 Voor ongeveer 4 maanden
De Ulebelt, Deventer, Overijssel 7425 NC, Nederland
OnderwijsTuinierenBegeleiding
Natuur & MilieuOnderwijsKinderen & Jongeren
Maatschappelijke stage Delen
Stichting Schooltuinen Deventer
#77975
Scan me of ga naar www.masdeventer.nl/o/Stichting-Schooltuinen-Deventer/Maatschappelijke-stages/Schooltuin-hulp-gezocht/77975 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hulp gezocht tijdens de schooltuinlessen! Wat ga je doen? Klaarzetten van de zaden, gereedschap en gieters. Daarnaast mag je de kinderen helpen met tuinieren.

Uitgebreide omschrijving

We zoeken een enthousiaste vrijwilliger die ons tijdens de schooltuinlessen kan helpen! Bijna 200 kinderen van basisscholen rondom de Ulebelt tuinieren op wekelijkse basis in hun tuintje van 2m2. De kinderen tuinieren vanaf 26 maart op dinsdag en woensdag tot aan de zomervakantie op het terrein van de Ulebelt (laatste les is op 10 juli). Ze zaaien verschillende soorten bloemen en groentes. Onze missie is om kinderen te leren waar de boerenkool vandaan komt :-)


Jouw takenpakket zou bestaan uit:

  • klaarzetten van het tuingereedschap
  • klaarzetten van de gieters
  • uitvullen en klaar zetten van de zaden
  • helpen tijdens de schooltuinlessen:
  • uitdelen van de zaaien
  • instructie geven hoe te zaaien
  • helpen met onkruid wieden
  • vullen van de gieters
  • tuinen water geven als het droog is


Het hebben van groene vingers is wel handig. Daarnaast moet je het leuk vinden om te werken met kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Herken je jezelf in deze vacature? Neem dan snel contact met ons op en wie weet leer jij de kinderen hoe de aardappels groeien!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Maatschappelijke stage Delen

Over Stichting Schooltuinen Deventer

Stichting Schooltuinen Deventer organiseert voor 150 - 200 basisschoolleerlingen uit de Vijfhoek en Blauwenoord/Groot-Douwel tuinlessen. De kinderen zaaien, kweken en oogsten verschillende groentes en bloemen. Onze missie is om kinderen te leren waar de boerenkool vandaan komt ;-)