Mas Deventer

Welkom stagebieders!

Heb je al gehoord van de Maatschappelijke Stage (MaS)?

De afgelopen jaren heeft de MaS een enorme ontwikkeling doorgemaakt in Deventer. Leerlingen in de onderbouw zijn verplicht 30 uur een MaS te doen. Deze moeten ze zelf regelen en organiseren. Ze mogen alleen op stage, maar ook in tweetallen of een groepje. Het mag bij hun eigen vereniging, een organisatie in hun buurt, maar ze kunnen ook een vacature voor een maatschappelijke stage op deze website vinden.


Het vraagt extra aandacht en inspanning om jongeren op een goede manier in te zetten en te begeleiden tijdens hun Maatschappelijk stage. Daarom kun je op dit gedeelte van deze website allerlei informatie vinden die jouw organisatie verder helpt bij het opzetten van de MaS.


Wil je een vacature op de website plaatsen, dan kun je dit doen als je ingelogd bent. Hiervoor moet je je eerst inschrijven op www.masdeventer.nl.


Wil je meer informatie over maatschappelijke stages of overleggen met onze makelaar over het organiseren van de stages in jouw organisatie? Neem dan contact op met Melvin Dijkema 0570-615805 of via [email protected]

Inschrijven organisatie

Inschrijven organisatie

Schrijf je organisatie in via Deventer Doet. Bij het aanmaken van een vacature kan je onderin aanvinken "dit is een maatschappelijke stage".

Criteria maatschappelijke stages

Criteria MAS plek

Als je een stageplaats aanbiedt, dan moet deze in ieder geval aan bepaalde criteria voldoen. Zo weet iedereen waar ze aan toe zijn!

Voordelen MAS plek

Voordelen MAS plek

Benieuwd naar de kansen die MAS leerlingen jouw organisatie bieden?

Stagevormen

Stagevormen

Er zijn vele vormen van stage. Weten wat er mogelijk is?