Helpen bij evenementen bij team kunstcircuit, Bibliotheek Deventer

Helpen bij evenementen bij team kunstcircuit, Bibliotheek Deventer

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Flexibele locatie
Kunst & cultuurMensen met een beperkingKinderen & Jongeren
Deze Maatschappelijke stage is verlopen Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.2 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen
de Bibliotheek Deventer
#72041
Scan me of ga naar www.masdeventer.nl/o/de-Bibliotheek-Deventer/Maatschappelijke-stages/Helpen-bij-evenementen-bij-team-kunstcircuit-Bibliotheek-Deventer/72041 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In deze stage mag je meehelpen bij diverse evenementen, in overleg met je contactpersoon kiezen jullie de meest passende uit.

Uitgebreide omschrijving

De Bibliotheek organiseert veel evenementen waarvan je het niet zo snel zou verwachten! Deze stage loop je bij het team Kunstcircuit, heb je dus iets met muziek, dans of theater? Of ben je daar nieuwsgierig naar? Dan zit je goed.


Evenementen:

Zondag 19 November 2023

Muziekmaakdag in de schouwburg voor kinderen


9 en 10 Maart 2024

Open Podium


November/december 2023

Helpen bij repetities en uitvoering van Theater Onbeperkt waar mensen veelal met een beperking samen theater maken. Dit is op dinsdagavonden.


April/mei/juni 2024

Helpen bij repetities en uitvoering van Theater Onbeperkt Junior waar veelal jonge mensen met een beperking samen theater maken. Dit is op maandagavonden.


Afhankelijk van jouw interesse en beschikbaarheid op de avonden, weekenden en vakanties kies je met je contactpersoon een aantal evenementen uit. Je hoeft daardoor je stage niet in één week of maand te lopen maar kan deze ook in een paar maanden of zelfs gedurende het schooljaar behalen door aan meerdere evenementen mee te helpen.


Voorbeelden van taken; uitnodigingen versturen, flyeren in de stad, meedenken over hoe we bepaalde doelgroepen kunnen bereiken. Het helpen op het evenement zelf met het klaarzetten en inrichten van de ruimte, mensen ontvangen, drankjes klaarzetten en/of verkopen, helpen opruimen en afbouwen. Meespelen met de repetities van Theater Onbeperkt.

Het zal met name op avonden zijn en in de weekenden en vakanties.


Inzet en motivatie voor je stage wordt van jou verwacht, van ons mag je een warm welkom en goede begeleiding verwachten.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Deze Maatschappelijke stage is verlopen Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.2 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen

Over de Bibliotheek Deventer

De Bibliotheek Deventer is een plek vol verhalen, informatie en inspiratie. Misschien wel zoals je ons al jaren kent. Maar intussen kun je zoveel meer. Met ons en bij ons. Alleen of met anderen. De Bibliotheek is een plek om te ontspannen, te ontmoeten, maar ook om zelf iets te organiseren. En er is meer. We zijn ook een plek waar je je kunt ontwikkelen. Waar je om ondersteuning kunt vragen, zodat je mee kunt (blijven) doen.

De wereld verandert snel. De Bibliotheek is en blijft plek waar je hulp en antwoorden vindt. Online en in onze vestigingen. Waar we aandacht hebben voor jouw vragen en jouw verhaal. Maar ook waar je zelf een bijdrage kunt leveren door je kennis, talenten of ideeën met anderen te delen. We zijn een laagdrempelige en gastvrije plek. We zijn jouw Bibliotheek.