Helpen bij evenementen zoals filmavonden, Kelderfest, muziek in de bieb

Helpen bij evenementen zoals filmavonden, Kelderfest, muziek in de bieb

Project (Tijdelijk) · 2-15 uur/maand
Stromarkt 18, 7411 PK Deventer, Netherlands
Sociale rechtvaardigheid
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
de Bibliotheek Deventer
#72040
Scan me of ga naar www.masdeventer.nl/o/de-Bibliotheek-Deventer/Maatschappelijke-stages/Helpen-bij-evenementen-zoals-filmavonden-Kelderfest-muziek-in-de-bieb/72040 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In deze stage mag je meehelpen bij diverse evenementen, in overleg met je contactpersoon kiezen jullie de meest passende uit.

Uitgebreide omschrijving

De Bibliotheek organiseert veel evenementen waarvan je het niet zo snel zou verwachten! Zoals het Kelderfest, Muziek in de Bieb, een Taalfeest, een kledingruilactiviteit en filmavonden.


Afhankelijk van jouw interesse en beschikbaarheid op de avonden, weekenden en vakanties kies je met je contactpersoon een aantal evenementen uit. De data staan niet allemaal vast, je hoeft daardoor je stage niet in één week of maand te lopen maar kan deze ook in een half jaar behalen door aan meerdere evenementen mee te helpen.


Voorbeelden van taken; uitnodigingen versturen, flyeren in de stad, meedenken over hoe we bepaalde doelgroepen kunnen bereiken. Het helpen op het evenement zelf met het klaarzetten en inrichten van de ruimte, mensen ontvangen, drankjes klaarzetten en/of verkopen, helpen opruimen en afbouwen. Het zal met name op avonden zijn (wo/do/vr), op zaterdagen en in de vakantie dat de evenementen plaats vinden.


Inzet en motivatie voor je stage wordt van jou verwacht, van ons mag je een warm welkom en goede begeleiding verwachten.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over de Bibliotheek Deventer

De Bibliotheek Deventer is een plek vol verhalen, informatie en inspiratie. Misschien wel zoals je ons al jaren kent. Maar intussen kun je zoveel meer. Met ons en bij ons. Alleen of met anderen. De Bibliotheek is een plek om te ontspannen, te ontmoeten, maar ook om zelf iets te organiseren. En er is meer. We zijn ook een plek waar je je kunt ontwikkelen. Waar je om ondersteuning kunt vragen, zodat je mee kunt (blijven) doen.

De wereld verandert snel. De Bibliotheek is en blijft plek waar je hulp en antwoorden vindt. Online en in onze vestigingen. Waar we aandacht hebben voor jouw vragen en jouw verhaal. Maar ook waar je zelf een bijdrage kunt leveren door je kennis, talenten of ideeën met anderen te delen. We zijn een laagdrempelige en gastvrije plek. We zijn jouw Bibliotheek.