Modderdag

Modderdag

Event · 6 jul 2024, 11:00 - 19:00
Flexibele locatie
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenEvenement & festivalBuitenCreatief
Kunst & cultuurKinderen & JongerenNatuur & Milieu
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
De Zwarte hond
#71942
Scan me of ga naar www.masdeventer.nl/o/De-Zwarte-hond/Maatschappelijke-stages/Modderdag/71942 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens ModderDag staat het vrij spelen met de elementen water en zand centraal.
Kinderen krijgen de ruimte om modder te maken, ontdekken en beleven.

Uitgebreide omschrijving

MODDERDAG ZWARTE HOND


Wij organiseren voor kinderen in Deventer als vakantie activiteit een middag spelen met water, zand en de combinatie: modder.

Wij willen kinderen stimuleren om meer buiten te spelen in de natuur.                                                       Daarbij hoort natuurlijk lekker vies worden. Modder voelt lekker aan en het brengt creativiteit bij kinderen naar boven.

Rollen in de modder, glijden van een modderglijbaan, een modderengel maken, moddermaskers en taartjes maken, schilderen en kleien met modder.

Er is door kinderen vast veel meer te bedenken. 

Wij zorgen voor de locatie, een flinke kuil in het zand en water, zandspeelgoed e.a. Ook zorgen wij voor iets te drinken en wat lekkers voor iedereen, ook de aanwezige ouders. 


Als vrijwilliger wordt je tijdens modderdag breed ingezet.


Jij helpt mee met het op/ en afbouwen.


Tijdens het evenement zul je verschillende werkzaamheden uitvoeren, zoals

- Toezicht houden en begeleiden bij verschillende activiteiten

- vragen beantwoorden van bezoekers

- Helpen in de horeca Meespelen met de kinderen (je wordt dus vies)


Ook is er de vrijheid om eigen ideeën te bedenken en uit te voeren.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over De Zwarte hond

het verder onrwikkelen en vormgeven van cultuur in deventer. het creeren van nieuw aanbod, waarbij verbindingen worden gelegd vanuit verschillende culturele en kunstdiciplines. het stimuleren van de ontwikkeling van veelbelovende cultuurmakers en andere kunstenmakers. het vergrote van het plublieksbereik waar dan ook. het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen/jongeren en cultuur. het ontwikkelen van cultuur vormen ten aanzien van kinderen en jongeren.het stimuleren van jongeren om samen te werken met andere jongeren die ze niet kennen.\n\nActiviteiten\n\nhet kinder doeiets festival het grote pietenplein . de poepoedoe challenge. aktiviteiten bedenken en maken op de oude ijsbaan. 24 uur van het grote kerkhof. kinder voorstellingen maken enz.