Glow in The Dark Hockeytoernooi

Glow in The Dark Hockeytoernooi

Event · 2 jan 2024, 09:00 – 5 jan 2024, 17:00
Deventer Hockey Vereniging, Leo Halleweg 3, Deventer, Overijssel 7425 NA, Nederland
Activiteiten begeleidenSportEvenement & festivalJeugdwerkSociale mediaOntwerpMarketing & CommunicatieNederlands
Sport & RecreatieKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Deventer Hockeyvereniging DHV
#71951
Scan me of ga naar www.masdeventer.nl/o/Deventer-Hockeyvereniging-DHV/Maatschappelijke-stages/Glow-in-The-Dark-Hockeytoernooi/71951 om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwilligerscoach SportclubsStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

In de Kerstvakantie organiseert DHV een Glow in the Dark hockeytoernooi voor haar leden.

Uitgebreide omschrijving

Het Glow in the Dark hockeytoernooi is tussen dinsdag 2 en vrijdag 5 januari 2024, Hoeveel dagen precies, hangt af van het aantal deelnemers. Je kunt helpen bij het organiseren van het toernooi, het maken van een mooie flyer en/of het begeleiden van het toernooi. Help jij deze sportvereniging om een mooi event neer te zetten?


Het Glow in the Dark hockeytoernooi is tussen dinsdag 2 en vrijdag 5 januari 2024, maar de voorbereidingen beginnen al eerder. Meld je daarom zo snel mogelijk aan.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over Deventer Hockeyvereniging DHV

DHV probeert steeds een goede balans te vinden tussen sportieve prestaties in teamverband, gezelligheid en een bloeiend verenigingsleven. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn altijd bezig een vereniging te bouwen, waar iedereen zich thuis voelt en lekker kan hockeyen. Daarnaast wordt er geleerd wat presteren is. En dat vooral als team op het veld!