Mini Elfstedentocht Deventer Ijsclub

Mini Elfstedentocht Deventer Ijsclub

Event · 20 jan 2024, 09:00 - 17:00
IJsbaan van Deventer, Piet van Donkplein 1, Deventer, Overijssel 7422 LW, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenSportEvenement & festivalJeugdwerk
Sport & RecreatieKinderen & JongerenBuurt & omgeving
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Deventer IJsclub
#71971
Scan me of ga naar www.masdeventer.nl/o/Deventer-IJsclub/Maatschappelijke-stages/Mini-Elfstedentocht-Deventer-Ijsclub/71971 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Help jij mee om van de Mini Elfstedentocht op de Ijsbaan de Scheg een succes te maken?!

Uitgebreide omschrijving

Kinderen (en volwassenen) rijden 3 of 5 kilometer langs een leuk uitgezet parcours op de ijsbaan de Scheg. Jij helpt bij het klaarzetten van het parcours, staat bij de stempelpost, schenkt chocolademelk, deelt elfstedenkruisjes uit of helpt bij andere dingen die gedaan moeten worden om van die dag een succes te maken. Jouw hulp draagt bij aan het plezier van heel veel kinderen in Deventer.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over Deventer IJsclub

De oprichting van de Deventer IJsclub vond plaats op 4 februari 1879. Meer dan honderd jaar geleden werd de basis gelegd voor één van de grootste kunstijsclubs van dit moment. Vandaag de dag bestaat de club uit 3 afdelingen, namelijk de afdeling Hardrijden Kunstrijden en Marathon/ Recreatie. Samen hebben ze 650 leden. Elke afdeling heeft zijn eigen bestuur en als overkoepelende bestuur is er het algemeen bestuur. Afdeling Hardrijden. Vanaf de oprichting van de Deventer IJsclub is hardrijden op schaats één van de belangrijkste pijlers binnen de club. Met 260 leden is dit naast Marathon en Recreatie met een vergelijkbaar aantal de grootste afdeling binnen de club. \n\nActiviteiten\n\nSchaatsen waaronder het hardrijden, kunstrijden en marathon/recreatie rijden. De club doet ook mee aan de verschillende interclubs en toernooien binnen- en buitenland. En zij organiseert al jaren het Internationaal Paul Schoemaker Juniorentoernooi met deelnemende ploegen uit Duitsland, Polen, Oekraine, Wit Rusland, Oostenrijk e.d.