IJsselloop Deventer

IJsselloop Deventer

Event · 14 apr 2024, 07:00 - 18:00
Flexibele locatie
Sport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.30 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen
IJsselloop Deventer
#71933
Scan me of ga naar www.masdeventer.nl/o/IJsselloop-Deventer1/Maatschappelijke-stages/IJsselloop-Deventer/71933 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We hebben op 14 april hulp nodig voor het uitdelen van water en medailles aan de lopers, bij de start van de kidsrun, g-loop en volwassenen.

Uitgebreide omschrijving

Een sportieve stage? Kies voor de IJsselloop!

Ieder jaar organiseren wij de IJsselloop: het mooiste en grootste hardloopevenement van Deventer. De eerstvolgende IJsselloop is op 14 april 2024. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Vorig jaar deden ruim 7000 mensen mee aan de IJsselloop, waaronder circa 1000 kinderen aan de Kidsrun. Maar ook (grote) Deventer bedrijven doen mee aan de IJsselloop. Neem bijvoorbeeld het Deventer Ziekenhuis, zij waren met maar liefst 18 bedrijventeams een absolute topper.

Er werken die dag 250 vrijwilligers mee om dit evenement tot een groot succes te maken. Jij kunt je MAS-stage invullen, door ook te helpen! Op 14 april hebben we jongeren nodig, bijvoorbeeld om Start en Finish in goede banen te leiden, medailles om te hangen, water uit te delen langs het parcours, maar we hebben ook handige jongens en meisjes voor de opbouw van het parcours. Dat zal voornamelijk gaan om het ophangen van spandoeken op de hekken.

Reken op 8 uur MAS-stage (info-avond van 2 uur en 6 uur op 14 april).

We hebben in de week voor de IJsselloop ook in de voorbereiding nog hulp nodig voor bijvoorbeeld het rondbrengen van brieven in de binnenstad, de uitgifte van startnummers aan lopers, het klaarmaken van drankjes en de opbouw van het parcours. Alleen zijn de plaatsen daar beperkt. Geef even aan of je belangstelling hebt om te helpen bij de voorbereidingen, dan kunnen we in overleg kijken wat mogelijk is. Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected]


Cluster Vrijwilligers IJsselloop.

Frank Schipper.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.30 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen

Over IJsselloop Deventer

Stichting IJsselloop organiseert jaarlijks de IJsselloop. Een hardloopevenement voor jong en oud in de wijde regio Deventer.\n\nActiviteiten\n\nWij organiseren jaarlijks in april de IJsselloop. Ooit begonnen met 600 hardlopers ter ere van het 100-jarig bestaan van atletiekvereniging Daventria 1906. Nu uitgegroeid tot een stadsevenement met 7.000 lopers.