Skip Sidebar
Impacter Deventer

Impacter Deventer

Sociale Onderneming

Over ons

Impacter Deventer focust zich op jongeren tussen de 14 & 27 jaar die een bijdrage willen leveren aan stad. Bij ons kun je terecht met vragen en ideeën en wij kunnen jou verder helpen. Impacter valt ...

WelzijnBuurt & omgevingKunst & cultuur
Deel
Irene´s kinderfeestjes

Irene´s kinderfeestjes

Structureel werk · 0–4 uur/week
Deventer, Overijssel, Nederland
Ondersteunend werkCreatiefSociaal contactActiviteiten begeleidenEvenement & festival
WelzijnBuurt & omgevingKunst & cultuur
Deze Maatschappelijke stage is verlopen Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Impacter Deventer
#46475
Scan me of ga naar www.masdeventer.nl/o/Impacter-Deventer/Maatschappelijke-stages/Irenes-kinderfeestjes/46475 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Irene wilt kinderfeestjes organiseren voor kinderen waarbij het niet mogelijk is wegens privé omstandigheden. Lijkt jou het leuk haar te helpen? Meldt je aan!

Uitgebreide omschrijving

Irene wilt graag kinderen het gevoel geven dat zij echt jarig zijn. Voor veel kinderen is het normaal dat zij een kinderfeestje kunnen geven. Helaas geldt dit niet voor alle kinderen. Dit kan komen door financiële redenen maar ook omdat bijvoorbeeld één van de ouders ziek is of dat er andere privéomstandigheden zijn waardoor dit niet mogelijk is.

Irene vindt dat elk kind zich speciaal moet kunnen voelen op zijn of haar verjaardag. Zij is van mening dat geen kind slachtoffer moet zijn van de situatie van haar of zijn ouders en dat het kind net als alle kinderen in de klas een kinderfeestje moet kunnen hebben. Sluit jij hierbij aan?

Heb je affiniteit met kinderen,

Het organiseren van feestjes,

Het regelen van sponsoren,

Ben je creatief en heb je nog andere ideeën dan ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature!


Hoe kom ik er?

Deze Maatschappelijke stage is verlopen Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over Impacter Deventer

Impacter Deventer focust zich op jongeren tussen de 14 & 27 jaar die een bijdrage willen leveren aan stad. Bij ons kun je terecht met vragen en ideeën en wij kunnen jou verder helpen. Impacter valt onder MDT. De Maatschappelijke Dienst Tijd is een actieprogramma dat zich focust op talent ontwikkeling via vrijwillige inzet. Impact maak je vrijwillig en je krijgt coaching van een van onze drie jongerencoaches.