Skip Sidebar

Over ons

Sportbedrijf Deventer laat iedere inwoner van Deventer het plezier van sporten en bewegen beleven. De Scheg met het zwemparadijs, de schaatsbaan en de sporthallen. De afdeling sportstimulering ...

Sport & RecreatieKinderen & Jongeren
Deel
Helpen bij de Koningsspelen - Algemeen

Helpen bij de Koningsspelen - Algemeen

Event · 26 apr 2024, 08:00 - 16:00
Piet Van Donkplein 1, 7422 LW Deventer, Nederland
Activiteiten begeleidenSportEvenement & festivalGastheer/vrouw
Sport & RecreatieKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Sportbedrijf Deventer
#72102
Scan me of ga naar www.masdeventer.nl/o/Sportbedrijf-Deventer/Maatschappelijke-stages/Helpen-bij-de-Koningsspelen---Algemeen/72102 om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwilligerscoach SportclubsStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Sportbedrijf Deventer organiseert de Koningsspelen voor 3.500 kinderen van de basisscholen in Deventer. Jij kunt hier bij zijn!

Uitgebreide omschrijving

De spelen worden georganiseerd op verschillende sportparken in Deventer. Er doen veel sportverenigingen mee. We kunnen hier veel extra handen gebruiken om de kinderen een fantastische sportdag te bezorgen.

  • Helpen klaarzetten van de materialen op de dag zelf
  • Versieren van de locaties met vlaggetjes en spandoeken
  • Helpen bij de diverse sportclinics
  • Ranja schenken, lunches uitdelen
  • Han en spandiensten


Voor de algemene werkzaamheden hoef je niet een specifieke sport te kunnen beoefenen. Wil je graag een sportclinic geven, meld je dan aan bij de vacature Koningsspelen - Sport


De exacte locatie hoor je een week van te voren

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Deventer Maatschappelijke stages > Sportbedrijf Deventer > Helpen bij de Koningsspelen - Algemeen

Over Sportbedrijf Deventer

Sportbedrijf Deventer laat iedere inwoner van Deventer het plezier van sporten en bewegen beleven. De Scheg met het zwemparadijs, de schaatsbaan en de sporthallen. De afdeling sportstimulering verzorgt allerlei sportprogramma's voor kinderen, ouderen, mensen met een beperking, vluchtelingen en anderen die een extra steuntje in de rug nodig hebben.