IMC on Tour

Over IMC on Tour

IMC on Tour is een organisatie die zich inzet voor nieuwkomerskinderen. Dit zijn kinderen van o.a. vluchtelingen, statushouders of arbeidsmigranten. De zomervakantie wordt onder deze doelgroep vaak ervaren als een lange, uitzichtloze periode, waarin er weinig tot geen uitdagingen zijn. De kinderen komen vaak uit gezinnen, waar weinig middelen zijn om dingen te ondernemen. Daarom organiseren wij speciaal voor hen een zomerschool.
Tijdens deze Summer School gaan we 2 weken lang, 4 dagen per week op avontuur met leergierige nieuwkomerskinderen, om het thuiszitten en de verveling tegen te gaan. De Summer School zal plaatsvinden in Kunstcircuit Deventer. Ik ben opzoek naar begeleiders die het leuk vinden om een paar dagen aanwezig te zijn tijdens deze twee bijzondere weken.
Iedere dag hebben we uitjes in en om de stad en verschillende workshops. Zo gaan we o.a. muziek en theater maken, dansen, naar een attractiepark, veel naar buiten en vooral véél plezier maken.

Lijkt het je leuk en leerzaam om als begeleider mee te werken aan de Summer School van IMC on Tour Deventer? Schrijf dan een korte motivatie en iets over jezelf naar [email protected]

Meer informatie is te vinden op onze website: https://www.imcweekendschool.nl/imc-on-tour


De data van de Summer School zijn:

Di 20 juli, Wo 21 juli, Do 22 juli, Vr 23 juli

Di 27 juli, Wo 28 juli, Do 29 juli, Vr 30 juli